AOTO is vereerd om de samenwerkingspartner van Mauell BV te zijn

Mauell BV is een specialist in het engineeren, leveren, installeren en onderhouden van op maat gemaakte oplossingen voor (vaak niet-standaard) DATA VISUALITATION toepassingen. Het is voor AOTO dan ook een grote eer om met dit high-tech en innovatief bedrijf samen te gaan werken. MAUELL BV is aangesteld als een belangrijke partner van AOTO voor Control rooms en Board room/conference toepassingen in Nederland. Mauell BV zal zich voornamelijk gaan richten op AOTO 1,2mm/1,5mm Mini LED assortiment. Daarnaast helpt het AOTO bij het lanceren van de marketing activiteiten en het verzorgen van training, lokale levering, installatie en aftersales service voor het merk AOTO in nederland vanaf 19 juli 2019.

 

Onlangs heeft AOTO een agentschapsovereenkomst getekend met Mauell BV voor LED videowall produkten.

Selfie Season Xu namens AOTO EMEA-directeur en Paul Schiphorst, directeur Mauell BV

Mauell BV zal een functionele demonstratie lanceren.

Om klanten te helpen de AOTO-technologie volledig te ervaren, zal Mauell BV op 16 en 17 oktober aanstaande tijdens het MAUELL Open House-evenement een functionele demonstratie- en installatietraining geven op het kantoor in Harderwijk, gevolgd door een nationale Roadshow voor productdemonstraties en presentaties in heel Nederland.

Als eerste beursgenoteerde onderneming in de LED-industrie tracht AOTO een internationaal serviceplatform te creëren voor haar wereldwijde klanten. Deze samenwerking zou voor zowel AOTO als Mauell BV een goede gelegenheid zijn om hun geavanceerde technologie en superieure service te presenteren.

Als u geïnteresseerd bent in de nieuwste technologie van AOTO neem dan contact op met Mauell BV.